Рулет із японського заварного бісквіту.

 


складові 
 1 яйце 
 120 гр жовтків 
 165 гр білків 
 80 гр борошна 
 80 гр цукру 
 130 гр молоко 
 70 гр вершкового масла
 дрібка солі
 8 гр ванільний цукор

Масло топимо з молоком. Коли почнуть з'являтися маленькі бульки, всипаємо борошно. Ретельно перемішуємо


Вимішуємо до тих пір, поки маса не стане "зібраною" і відлипатиме від стінок посуду остуджуємо і додаємо яйце, і жетки по одному


Білки окремо збиваємо зі щіпкою солі та цукром. Ванільний теж 
Вводимо білки в суміш із жовтками, перемішуємо
 Виливаємо масу на лист. 
Товщина має бути десь 5 миліметрів
Ось він і готовий





Перемазувала я малиною перетертою із цукром.



Комментарии