Лимонад
На дворі жара, літо. То ж домашній лимонад саме те
Сама роблю по двох рецептах.
Перший
2 апельсини
1 лимон
4 літри води
300 грамів цукру
Фрукти кладемо в морозилку на пару годин.
Воду кип’ятимо з додаванням цукру. Можна ще додати м’яти,
або що ви там полюбляєте. Даємо охолонути.
Фрукти без кісточок перебиваємо блендером. Додаємо в охолоджену воду (4 літри)
Нехай постоїть 4 години, а потім можна перецідити через друшляк
і по банкам, чи баклагам. Смакує охолодженим.
Другий
2 лимони
2,5 літри води
125 гр цукру (можна більше)
М’ята
Ріжемо лимони навпіл, вичавлюємо сік. Половинки без соку,
кладемо у каструлю з водою, додаємо цукор, м’яту та ставимо на вогонь. Коли
закипить, даємо охолонути, додаємо вижатий
сік, та розливаємо в посуду.
Комментарии
Отправить комментарий