Діло однії щуки (з архіву)

 Пост від 21.10. 2013 року

Напоминаю, це архів. Фарширувала я щуку один раз та більше не збираюсь.

 ось яка вона була!


Коротше систима така, відрізаємо голову, та знімаємо з риби шкіру
так щоб не поравти



філе риби робимо, як на котлети.
Цибуля, приправи, зелень, хліб 
Стелимо постіль у казан
Овочами!
Я не пам'ятаю, що у мене там було



Вертаємо назад рибине філе, та зашиваємо нитками шкіру там де була голова


Кладемо у казан, накриваємо кришкою та в духовку.


Коли зготується, ріжемо кусочками та їмо
По мені котлети теж саме, та набагато легше.
А тут поколоті руки, полетів манікюр, все порізане - п'яточки болять.


Комментарии