Пост від 21.10. 2013 року
Напоминаю, це архів. Фарширувала я щуку один раз та більше не збираюсь.
ось яка вона була!
Коротше систима така, відрізаємо голову, та знімаємо з риби шкіру
так щоб не поравти
філе риби робимо, як на котлети.
Цибуля, приправи, зелень, хліб
Стелимо постіль у казан
Овочами!
Я не пам'ятаю, що у мене там було
Вертаємо назад рибине філе, та зашиваємо нитками шкіру там де була голова
Кладемо у казан, накриваємо кришкою та в духовку.
Коли зготується, ріжемо кусочками та їмо
По мені котлети теж саме, та набагато легше.
А тут поколоті руки, полетів манікюр, все порізане - п'яточки болять.
Комментарии
Отправить комментарий