Не сумні будні)

Після того, як ми покаталися велосипедом, а дехто побігав по лугах, та лісах - у парку стало зовсім нудно. Те нізя, туда не ходи, тут стій, за білкою не ганяйся, полиш у спокої кота... ну таке!

Я вирішила поки літо, жарко пару разів на неділі ходити на озеро в інший бік. По годинах виходить так само, але нікого, краса вранішна!

Звичайно там є собаки з хозяїнами, та без, але все одно більше свободи. 

Пішли на озеро, Рубі коза така, плавати зовсім не хоче. Ні за палкою, ні за іграшкою, а я туди лізти не хочу. Може потім як небудь.... але, за качкою з виводком три рази навернулася з обриву.

Це був цирк, особисто бачила, як вона пірнула в воду вниз головою))) вода її тримає, і пливе вона так само незграбно, як Бєрта плавала перше літо) але сама вона не хоче, бо така сікуха!!!!

Третій раз бачила через осоку, бо повернула голову, а там гриб і все поплило перед очима))) то підглядала за нею зовсім трохи)

Ну от жопа з ручкою, плавання так спростило б денний вигул, коли треба (ну буває там, какахи вилазять) в жару я її не тягаю, бо вона так само її переносе, як і я... хочеться впасти і лежати!




трохи фото








Комментарии